Om Erika Zeltner

Zoneterapi og Kranio-Sakral i Lemvig

Min baggrund

Jeg er uddannet zoneterapeut i sommeren 2008. I 2007 bestod jeg eksamenerne i anatomi/fysiologi og i sygdomslære på Alterna Skolen i Skive. I oktober 2009 blev jeg certificeret KST-behandler ved Trine Rosenberg i Silkeborg. Senest er jeg blevet uddannet muskulær zoneterapeut ved Dit Alternativ hos Christian Slot i Odense. 

Zoneterapi klinik væg

Hyggelige lokaler i Lemvig

Jeg har klinik på Østerbrogade i et stort, gammelt dommerkontor, hvor jeg har lejet lokaler i underetagen. Stedet hedder Behandlerhuset, hvor vi er 5 behandlere, som arbejder med forskellige aspekter uafhængig af hinanden. Udover egen klinik er der fælles ventesal, fællestoilet, køkken, puslefaciliteter og ammestue. Der er med andre ord taget hensyn til, at der skal være gode forhold for børnene og de helt små. 

Jeg lægger stor vægt på løbende efteruddannelse og har også afsluttet kurser i KTS Ret Ryg, nakkehvirvler, bindevævsmassage, organmassage og alt, hvad der kan tages af kurser inden for alternativ behandling af børn. 

Jeg har tavshedspligt, og du kan få tilskud fra sygesikring Danmark eller hvis du har en sundhedsforsikring privat eller gennem dit job. Jeg har også mulighed for at arbejde ude af huset ved specialaftaler

Få mere at vide

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mit arbejde – og om jeg kan hjælpe med netop med dine problematikker – er du meget velkommen til at kontakte mig.

Kære Klienter

Jeg har været ude for et mindre uheld, som har resulteret i et brud på min rygsøjle.
Derfor er jeg desværre nødsaget til at være sygemeldt til og med 20 oktober 2023.
Jeg har det efter omstændighederne godt, og glæder mig til at være på benene igen.

Mange hilsner Erika Zeltner