Zoneterapi

Zoneterapeut Erika Zeltner

Zoneterapi i Lemvig

Vi mennesker er en sammensat organisme: Hvis noget ikke fungerer, som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi hjælper ofte til genoprettelse af balancen, som foregår ved trykmassage på føddernes under- og overside. Mange bruger zoneterapi, selvom de ikke har helbredsproblemer, for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Reflexzoner som udgangspunkt

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflexzone. Hvis der er ømhed i en reflexzone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt. Ved at behandle de ømme reflexzoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapi påvirke organerne til at bedre kroppens funktion og dermed genoprette balance.

Få kroppen i balance

Gennem de enkelte reflexzoners ømhedsgrad, hudens tilstand m.m., danner jeg mig et billede af ubalancens karakter, placering og styrke. Behandlingen tilrettelægges herefter. Gennem behandlingen påvirkes de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt, og kroppen kommer igen i balance. På forhånd er det svært at sige hvor mange behandlinger, der er nødvendige – det er alt afhængig af problemet. 

Hvad kan zoneterapi virke imod?

Zoneterapi egner sig til behandling og lindring af bl.a. problemer i bevægeapparatet (gigtsmerter, iskias m.m.), muskelspændinger, fordøjelsesproblemer (kvalme, forstoppelse m.m.), kolik, hormonelle lidelser, betændelsestilstand, hovedpiner og migræne, allergi og astma samt bivirkninger ved konventionel kræftbehandling og skader efter vacciner. Zoneterapi i Lemvig kan dermed være effektivt mod en række lidelser.

Sundhed - en helhed

Zoneterapi gør det ikke alene. Selvom behandlingerne kan genoprette kroppens ubalancer, for det er vigtigt at der er  balance i helheden. Livsvilkår, omgivelser og kost er væsentlige faktorer for helbredet. Ved at følge mine råd kan du selv gøre en indsats for at bevare en god sundhedstilstand, og jeg samarbejder gerne med praktiserende læger og andre behandlere. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mit arbejde – og om jeg kan hjælpe med netop med dine problematikker – er du meget velkommen til at kontakte mig.

Kære Klienter

Jeg har været ude for et mindre uheld, som har resulteret i et brud på min rygsøjle.
Derfor er jeg desværre nødsaget til at være sygemeldt til og med 20 oktober 2023.
Jeg har det efter omstændighederne godt, og glæder mig til at være på benene igen.

Mange hilsner Erika Zeltner